Här kan du göra inlägg om du skulle känna för att anordna en träff med kort varsel. I klubben finns ett antal personer som kan hjälpa dej och vi stödjer även dig ekonomiskt tex. för köp av kaffe med mera
#294
Bäste motorkompis !

På mångas begäran reser vi återigen till Nürburgring och Old Timer Grand Prix.

PRELIMINÄRT PROGRAM:
Tisd 9 aug: Vi startar från Borås på tisdag förmiddag. Via Helsingborg-Helsingör och Rödby-Puttgarden far vi vidare mot Hannover, där vi stannar för övernattning.
Onsd 10 aug: Till Moseldalen och Hotell Weinhaus Traube i Ernst anländer vi vid 17-tiden. Vi äter då en gemensam middag och går på vinrundor i Ernst under kvällen.
Torsd 11 aug: På torsdag tar bussen med oss till Bernkastel-Kues, där vi äter lunch. Eftermiddagen ägnar vi åt vinprovning i en vingård med svenskt ägande. Gemensam middag på vårt hotell.
Fre 12 aug: På fredagen finns det lite olika aktiviteter att välja mellan. En del vill säkert tillbringa dagen på ?Ringen?, där full aktivitet pågår med Oldtimer Marathon (under 4 eftermiddagstimmar), depåarbeten och träningsheat. Efter att bussen kört till Ringen, tar den med resterande delen av sällskapet på en rundtur till Rhendalen. I samband med hämtning på Ringen, ska vi besöka något av utställningsföretagen och äta middag där. Sedan bär det av till Ernst och hotellet.
Lör 13 aug: Lördag betyder tävlingsdag på Ringen. För de som inte vill se på tävlingarna, gör bussen en tur till Burg Pyrmont, som är mycket sevärd. Resterande delen av dagen kan t ex tillbringas i Cochem.
På kvällen föreslås besök i vinstugorna i Ernst.
Sön 14 aug: På söndag beger vi oss alla till Ringen för ytterligare en dag fylld med spännande tävlingsheat.
Marknaden, depån och parkeringsplatserna måste vi också besöka. Efter tävlingarna åker vi till hotellet. Efter dusch och ombyte, åker vi med på en fantastisk båttur på Mosel med mat och vin.
Mån 15 aug: Tidigt på måndagsmorgonen startar vi vår hemresa till Borås. Det blir också tillfälle till förmånlig shopping innan vi lämnar Tyskland.

Vi kan garantera, att det blir en mycket spännande och minnesvärd resa, med många nya upplevelser.

Priset är oslagbart, endast 3.990:-/per person i dubbelrum, enkelrum kan fås mot ett tillägg på 675:-.
Anmälningsavgift: 300:- / person.
I priset ingår : Resa i modern helturistbuss, färjeöverfarter, vägskatter, 6 övernattningar inkl frukost,
2 middagar, rundresor, vinprovning, borgbesök, resor till och från Nürburgring och kvällstur med båt.
Förhandlingar pågår om rabatterade entrébiljetter till Nürburgring.

Kontakta Clara eller Kenneth Svensson, 033-260526, 070-5533988, för information och bokning.
Intresset är stort, så först till kvarn gäller ????.

ARRANGÖR : RESEMAKAR?N I VÄNERSBORG.
Hard Top till Spitfire MK4

Har en Hard Top till en Spitfire MK lV som den i b[…]

Här lärde jag mig något nytt, at[…]