Här kan du läsa om vad som är på gång i Triumphvärlden.
Vet du om något som inte redan står med här - skriv då ett inlägg!
#8798
BSCM kommer att anordnas även nästa år, efter att de sista av de mångåriga arrangörena av detta anrika evenemang tackade för sig efter att sista genomförande.
Nu har fyra personer ställt upp för att denna institution skall kunna fortsätta. Populär har den alltid varit och det vore en förlust om de fyra personerna, som nu vill fortsätta att glädja entusiasterna av brittiska sportbilar med BSCM, skulle bränna ut sig redan efter ett enda genomförande. Evenemanget behöver fler än fyra funktionärer för att kunna genomföras på ett trivsamt sätt för alla. Så fortsätt läsa nedan!

Hjälp BSCM att fortsätta sin verksamhet!

Vädjan från BSCM:

Hej,
Vi har under många år haft BSCM, British Sports Car Meeting, den tredje helgen i augusti. Vid starten för 40 år sedan var det ett samarbetsprojekt mellan 10 engelska sportvagnsklubbar. Man ville träffas och umgås och se andra engelska märken.
De senaste 25 åren är det en tapper trojka som arrangerat. Dock har gänget minskat, så i år var det bara 4 kvar, men nu kliver även de av.
Dags att förnya! Vi är ett litet gäng som ska överta, men vi behöver ert stöd! Ber er hjälpa oss att marknadsföra eventet inom klubben. Vi behöver också någon från klubben som kan hjälpa till. Det kan vara allt från att vara funktionär till att layouta plaketten eller uppdatera hemsidan http://www.bscm.se med resultaten. Upplägget kommer vi förändra lite, bland annat så att även de som hjälper till ska kunna åka BSCM.
Hoppas ni kan hjälpa oss att bevara BSCM!
Ps. 20 aug 2016 kommer BSCM gå av stapeln i Stockholm, närmare bestämt i Nacka/Värmdötrakten. Vi har en banläggargrupp som redan gjort en första banskiss. Kontakta mig:
ingrid@bscm.se

I många klubbar och organisationer har idealister genom riktade evenemang värnat om att hålla engagemanget för brittiska fordom levande.
Idealisterna har ofta varit med om att starta dessa verksamheter och varit drivande under många år, i vissa fall i 30-40 år. Detta till glädje för alla deltagare med brittiska sportvagnar under många år.
Att det svårt att finna ersättare för att hålla liv i den kollektiva aspekten av att vurma för det brittiska fordonsarvet är väl känt hos alla klubbar och organisationer.
Man har varit nära ättestupan för den 40-åriga 'institution' som British Sports Car Meet personifierar. Man söker nu frivilliga krafter som kan ta vid för att hålla liv i detta evenemang, som varit till stor glädje för många anglofiler, som bor inom 15 mil runt Stockholm.
Därför är det angeläget att en, två eller fler av våra klubbmedlemmar i BSCM:s geografiska region engagerar sig i att BSCM lever vidare.
Bror"

Nej tyvärr! Har du några att erbjuda?